
עוגת בננות עם פצפוצי שוקולדעוגה בחושה קלה וטעימה להפליא, שמתקתקים ברבע שעה. הפתרון הכי טוב שתמצאו לבננות שמשחירות לכם על השיש![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה. 2מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת. 3מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה. 4מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות. 5מצננים ומקשטים באבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |