אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

בקר בפלפלים

מתכון לבקר בפלפלים כמו בסין

|טבע הריפוי| פורסם13:07
פלפלים אדומים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

מנה סינית קלאסית. בדרך כלל משלבים בה הסינים שקדים מולבנים. נסו להכינה מצנוברים.
ההנאה מובטחת.

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
  • שמן צמחי לטיגון
  • מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
  • ½ 1 כפות רוטב סויה משובח
  • 3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
  • ½ כוס שקדים מולבנים או צנובר

למשרה

  • ½ 1 כפות רוטב סויה משובח
  • 1 כפית קורנפלור
  • 2 כפות יין לבן יבש
  • ½ כפית דבש
  • ½ כפית אבקת חרדל

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.

2מטגנים–מערבבים את רצועות הפלפלים כ- 3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.

3מוסיפים מעט שמן אם צריך, ומטגנים–מערבבים את הבשר כ- 3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים. 4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il