מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מיני טארטים של תפוחים מקורמלים

פינוק קטן: מיני מאפים מתוקים, עם קרם שקדים ותפוחים מוקפצים עם חמאה וסוכר

|ליליות בייקרי| פורסם17:26
מיני טארט תפוחים

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

לבצק

  • 150 גרם חמאה
  • 0.5 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 חלמונים
  • 1.5 כוסות קמח
  • קורט אבקת אפיה

לקרם השקדים

  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שקדים טחונים

לתפוחים

  • 8 יחידות תפוחי עץ גרנד סמיט, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 1 כפית חמאה
  • 2 כפיות סוכר
  • בנוסף אבקת סוכר

לקישוט

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

הבצק:

1מערבבים במיקסר היטב חמאה, סוכר, מלח, חלמונים.

2מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומאחדים את הבצק.

3מקררים לפחות שעה במקרר.

4קורצים עיגולים ואופים אותם ב-160מעלות כ 10 דקות.

5מצננים.

קרם השקדים:

1מערבבים היטב את החמאה והסוכר.

2מוסיפים את השקדים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הביצים.

3שומרים לפחות חצי שעה במקרר.

התפוחים:

1ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים 2 דקות.

2מוסיפים את התפוחים ומערבבים מדי פעם עד שהתפוחים מתרככים.

3מורידים מהאש ומקררים.

הרכבת המנה:

1מניחים טבעת אפייה על הבצק האפוי.

2על הבצק מניחים כפית אחת של קרם שקדים.

3מעל הקרם מפזרים תפוחים (ניתן לפזר גם מעט קינמון וסוכר).

4מעל הכל מגרדים בפומפייה גסה מעט תפוחים ואבקת סוכר.

5אופים 10 דקות על 170 מעלות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il