
המצרכים (3 מנות):לבצק
לקרם השקדים
לתפוחים
לקישוט
אופן ההכנה:הבצק: 1מערבבים במיקסר היטב חמאה, סוכר, מלח, חלמונים. 2מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומאחדים את הבצק. 3מקררים לפחות שעה במקרר. 4קורצים עיגולים ואופים אותם ב-160מעלות כ 10 דקות. 5מצננים. קרם השקדים: 1מערבבים היטב את החמאה והסוכר. 2מוסיפים את השקדים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הביצים. 3שומרים לפחות חצי שעה במקרר. התפוחים: 1ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים 2 דקות. 2מוסיפים את התפוחים ומערבבים מדי פעם עד שהתפוחים מתרככים. 3מורידים מהאש ומקררים. הרכבת המנה: 1מניחים טבעת אפייה על הבצק האפוי. 2על הבצק מניחים כפית אחת של קרם שקדים. 3מעל הקרם מפזרים תפוחים (ניתן לפזר גם מעט קינמון וסוכר). 4מעל הכל מגרדים בפומפייה גסה מעט תפוחים ואבקת סוכר. 5אופים 10 דקות על 170 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |