מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כרוב מאודה

כרוב מאודה מסורתי, קלאסי. תוספת קלילה וטעימה

|מסעדת סנדר| פורסם23:01
כרוב מאודה (צילום: בועז לביא, מסעדת סנדר)
צילום: בועז לביא, מסעדת סנדר

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 2 בצלים קצוצים
  • כף אבקת מרק עוף
  • 2 כפות סוכר חצי כפית מלח
  • 1 ראש כרוב
  • 2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן.

2מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים.

3חותכים את הכרוב לפרוסות, מכניסים לתוך הסיר ומבשלים כשעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il