
סלט קוסקוס מלא מפוצץ בכל טובסלט בעשרים דקות שמרגיש כמו ארוחה שלמה: קוסקוס מלא עם תוספות שוות של משמשים, דובדבנים, גרעינים וים עשבי תיבול, שמקבל רוטב יוגורט טחינה לימוני ותוספת מעולה של פלחי תפוז מפולטים. הקיץ כאן, אבל בקטע טוב |
סלט שמתאים לכל ארוחה – בוקר, צהריים או ערב. הוא עשיר ומזין ואפשר להגיש אותו במידת הצורך גם עם רוטב טחינה ללא יוגורט. המצרכים (6 מנות):לקוסקוס:
לסלט:
לרוטב יוגורט-טחינה לימוני:
אופן ההכנה:1מעבירים את הקוסקוס לקערה ויוצקים עליו מים רותחים, שמן ומלח. מכסים ומניחים למשך 5 דקות. מערבבים לאוורור ולפירוק גושים. 2בינתיים מערבבים בקערה אחרת את יתר מרכיבי הסלט, למעט פלחי התפוז. 3מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. במידת הצורך מוסיפים 2-3 כפות מים לדילול. 4מערבבים את הקוסקוס והסלט בקערה, מפזרים את הפילטים של התפוז, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים. תגיות:קוסקוס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |