
צמת סלמון עגולהסלמון הוא הדג הכי אהוב שיש, ותבנית שלו שעולה על השולחן תמיד תעורר שמחה מקיר לקיר. מחפשים להפוך את הסצנה השגורה לקצת יותר מרגשת? עצבו אותו בצורה של חלה, ולא סתם חלה - חלת סלמון עגולה! |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 2 חוצים את פילה הסלמון. חותכים כל חצי ל-3 רצועות (מתקבלות 6 רצועות). 3 קולעים שתי צמות, ומעבירים בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מחברים אותן לצורת עיגול (אפשר לחזק בקיסמים). 4 מורחים את הדג ברוטב וצולים 15-20 דקות. 5 מעבירים בעדינות לכלי ההגשה, ומושכים בזהירות את נייר האפייה מהתחתית. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
יודעים לקלוע צמה? | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
חלת סלמון עגולה. איפה היית בראש השנה? | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|