אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מוס שוקולד ומסקרפונה

עוד לא קרה שסירבנו למוס שוקולד, אבל עם הזמן התחלנו להעדיף את המעודנים יותר. במוס הקליל הזה המסקרפונה מלווה את השוקולד בצורה מושלמת, וגם שומרת על מרקם קטיפתי ויציב. קדימה, תפסו כפית, לפני שייגמר

|מחלבות גד| פורסם07:37
מוס שוקולד ומסקרפונה (צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד)
צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד
Rating:4.450reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 200 גרם שוקולד חלב או מריר שבור
  • מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • חבילה גבינת מסקרפונה

לתיבול (לא חובה):

  • 2 כפות ליקר תפוז, ו/או קליפת תפוז מגוררת, ליקר קפה, אספרסו או רום

אופן ההכנה:

1ממיסים שוקולד בבן מארי (סיר אדים כפול) או במיקרוגל, מערבבים למרקם חלק ומצננים.

2בקערת מיקסר מקציפים שמנת, תמצית וניל וסוכר לקצפת.

3בקערה נפרדת מקציפים את המסקרפונה עם השוקולד המומס והתיבול (אם רוצים). מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים בעדינות.

4יוצקים לכלים אישיים או מניחים בקערת הגשה מרכזית. מעבירים למקרר עד להגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il