
מוס שוקולד ומסקרפונהעוד לא קרה שסירבנו למוס שוקולד, אבל עם הזמן התחלנו להעדיף את המעודנים יותר. במוס הקליל הזה המסקרפונה מלווה את השוקולד בצורה מושלמת, וגם שומרת על מרקם קטיפתי ויציב. קדימה, תפסו כפית, לפני שייגמר![]() צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד |
המצרכים (6 מנות):
לתיבול (לא חובה):
אופן ההכנה:1ממיסים שוקולד בבן מארי (סיר אדים כפול) או במיקרוגל, מערבבים למרקם חלק ומצננים. 2בקערת מיקסר מקציפים שמנת, תמצית וניל וסוכר לקצפת. 3בקערה נפרדת מקציפים את המסקרפונה עם השוקולד המומס והתיבול (אם רוצים). מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים בעדינות. 4יוצקים לכלים אישיים או מניחים בקערת הגשה מרכזית. מעבירים למקרר עד להגשה. תגיות:מוס שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |