אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

צלעות טלה על מחית עשבי תיבול

מי אמר שמנה בשרית צריכה להיות כבדה? הכירו את הצלעות של קרן: מנה קיצית ומרעננת

|מאסטר שף| פורסם17:51
מהאודישן של קרן חדד: צלעות טלה על מחית עשבי תיבול (תמונת AVI: mako)
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • ענף טרגון
  • מעט בזיליקום
  • חצי חופן עלי בייבי
  • רבע כוס אגוזי מלך ושקדים
  • כפית גרידת לימון
  • חצי כוס שמן זית
  • כף חומץ תאנים
  • מלח ים אטלנטי (לפי הטעם)
  • כף פלפל גרוס (לפי הטעם)
  • 4 צלעות טלה דקות משוחות בשמן זית, פלפל ומלח

אופן ההכנה:

1מעבדים את כל החומרים למחית במעבד מזון.

2מטגנים את צלעות הטלה על מחבת חמה מספר דקות מכל צד.

3מניחים את הצלעות בהצלבה על המחית.

4בתיאבון.

סימון תזונתיעבור מנת הגשה:

אנרגיה1044 קלוריות
חלבונים45.7 גרם
פחמימות5.52 גרם
שומנים92.85 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il