
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 140 מעלות. 2מרככים בסיר קטן את פירורי הלחם בתוך השמנת. במקביל, במחבת משומנת מטגנים את הבצל שיזהיב. מוסיפים את הכבדים ומטגנים קלות עד שהנוזלים יוצאים. 3מעבירים את הכבדים והבצל למסננת. מכניסים אותם למעבד מזון יחד עם מלח ופלפל, קמח, חלמונים, חמאה וברנדי ומעבדים בכמה פולסים. מוסיפים את השמנת עם פירורי הלחם, ומעבדים עד קבלת מרקם משחתי. 4יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומשטחים. 5מכניסים את התבנית לתבנית גדולה יותר עם מים, כך שגובהם יגיע לחצי תבנית האינגליש עם הכבדים. מכניסים בזהירות לתנור את שתי התבניות ואופים כשעה, או עד שרואים שהמרקם השתנה. מוציאים ומצננים. 6כשהפטה פושר, אפשר להפוך אותו בזהירות לצלחת הגשה ולהעביר לצינון במקרר. * הצעת הגשה: טוסטונים וריבה, עדיף פירות יער. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |