1להכנת הרוטב: מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים. כשהמים מגיעים לרתיחה חולטים את הריחן, הכוסברה והנענע למשך 20 שניות ואז מעבירים למי קרח לצינון.
2שמים את כל השאר המרכיבים בבלנדר וטוחנים דק דק, טועמים ומשפרים את הטעם. אפשר להוסיף או להוריד קארי לפי הצורך והטעם האישי. שומרים בקירור.
3להכנת המנה: מחממים בווק שמן ומוסיפים ג'ינג'ר, שום, זוקיני, כרישה, בצל ירוק גס, ברוקולי, ושעועית לטיגון עדין. מוסיפים 2.5 מצקות קטנות של הרוטב ומערבבים.
4מוסיפים את הנודלס לווק ומקפיצים. לאחר שהרוטב נספג בנודלס סוגרים את האש מוסיפים עלי בייבי בוקצ'וי ומקפיצים.