אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פלפל שושקה ממולא בגבינת ריקוטה

פלפל ממולא גבינות ועשבי תיבול ברוטב זיתים מעולה

פלפלים (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 יחידות פלפל שושקה

  • 300 גרם גבינת ריקוטה הכי טרייה שאפשר
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 כפית זרעי כוסברה גרוסים
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל

לרוטב

  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים

  • שלושת רבעי כוס שמן זית מעולה
  • 1 כפית תימין קצוץ

אופן ההכנה:

1מטגנים את הפלפלים בשמן עמוק כ-4 דקות. מעבירים לשקית ניילון, סוגרים היטב ומניחים כ-5 דקות וקולפים. 2. מערבבים את גבינת הריקוטה עם הבזיליקום הקצוץ, זרעי הכוסברה, השום, הפלפל והמלח. 3. מעבירים את הגבינה לשק זילוף. 4. יוצרים פתח במרכז הפלפל ומזלפים לתוכו את הגבינה. 5. מחממים מחבת פסים כבדה, משמנים מעט ומניחים את הפלפל. צורבים בעדינות ב-2-3 דקות מכל צד. 6. בנפרד טוחנים בבלנדר את חומרי הרוטב, יוצקים את הרוטב לצלחת ההגשה, מניחים את הפלפלים על הרוטב ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il