אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אטריות אורז וירקות מוקפצים

מתכון למוקפץ צמחוני קל ומהיר. מנה של 20 שקלים ו-20 דקות

|mako| פורסם16:07
אטריות אורז וירקות מוקפצים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1/2 שקית מקלוני אורז

  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 גזר
  • 1/4 ראש כרוב אדום
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף סויה
  • קורט ג'ינג'ר טחון/מגורד
  • 1 גבעול בצל ירוק

להגשה

  • רוטב סויה

אופן ההכנה:

1קוצצים את הגזר לגפרורים ואת הכרוב לרצועות דקות. 2. בסיר גדול מרתיחים מים שמגיעים עד ל-3/4 מגובהו, עם קורט מלח. במקביל, מחממים את שמן הקנולה במחבת ומוסיפים אליו את הירקות הקצוצים. 3. מקפיצים את הירקות 3 דקות ומוסיפים את הסויה, השומשום והג'ינג'ר. 4. כשהמים רותחים, מוסיפים לסיר את האטריות ומבשלים במשך דקה אחת בלבד. מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד. 5. קוצצים את הבצל הירוק. 6. מסדרים על צלחת הגשה את האטריות והירקות המוקפצים, ומפזרים מעל את הבצל הירוק. אפשר להוסיף רוטב סויה לפי הטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il