
המצרכים (6 מנות):לבצק
לרוטב
תוספות לפיצה
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון עם וו לישה במהירות בינונית, עד שנוצר גוש בצק חלק ואחיד. 2יוצרים כדורים במשקל 200 גרם (כ8 בצקים מכל המסה) 3מניחים בתבנית מכוסה עד שהכדורים מכפילים את נפחם. 4מרסקים שן שום, 1/2 כפית מלח, מעט אורגנו טרי ומוסיפים לעגבניות הקלופות. מערבבים עד לקבלת רוטב חלק. 5מחממים תנור אפיה למקסימום הניתן, עדיף לשים אבן שמוט בתחתית התנור. 6לאחר ההתפחה פותחים את הכדורים לעיגולים בקוטר הרצוי באמצעות מערוך ומניחים בתבנית מעט משומנת (שמן זית). 7במרכז הבצק מוזגים רוטב עגבניות במרכז ובתנועות סיבוביות מורחים עד לשוליים. 8מקשטים את הפיצה עם כל התוספות. 9מכניסים לתנור עד שהשוליים משחימים. מוציאים ומפזרים מעט פטרוזילה קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |