
המצרכים (15 מנות):לעוגיות:
לגלידה:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, השמנים, מחית התפוחים והקקאו. ממשיכים לערבל כ-10 דקות על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם אוורירי ותפוח. 2מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים במהירות נמוכה עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת. 3מחממים תנור ל-160 מעלות. 4מעבירים את התערובת לשק זילוף עם פתח צר, ומזלפים בעזרת רינג בקוטר 5-4 ס"מ 30 עיגולים דקים. 5אופים את העוגיותכ-15 דקות. 6בינתיים מכינים את הגלידה: מוציאים את פחיות הקרם קוקוס מהמקרר, הופכים אותן על ראשן ופותחים מהצד התחתון. שופכים את הנוזל השקוף לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש אחיד. שופכים את הגנאש על צלחת גדולה ומכניסים למקפיא לכ-20 דקות. 7מקציפים את הקרם הסמיך שנשאר בפחיות הקוקוס עם האינסטנט פודינג. מוסיפים את הגנאש למיקסר ומקציפים עד לאחידות. 8לאחר שהעוגיות התקררו ממלאים אותן בגלידה שהכנו. מקפיאים לפחות 6 שעות לפני הגשה. * הקסטות יחזיקו מעמד בכלי אטום במקפיא 3 חודשים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |