מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת תפוחים ושוקולד

לא היינו רושמים את העוגה הזאת לתחרות מלכת היופי, אבל הטעם הנהדר שלה מפצה על הכל

|mako| פורסם20:51
עוגת תפוחים ושוקולד (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס שמן
  • כוס ושליש סוכר
  • כוס ושני שליש קמח
  • חצי כפית קינמון
  • כפית אבקת אפייה
  • כף סודה לשתייה
  • 2 ביצים גדולות
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)
  • 4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס
  • חמאה/שמן לשימון התבניות

כלים

  • 2 תבניות אינגליש קייק
  • מיקסר עם וו לישה
  • קרש חיתוך
  • קולפן
  • פומפיה
  • שקית ניילון קטנה
  • כפית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.

3מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.

4מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.

5מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il