
המצרכים (5 מנות):לפוקאצ'ות
לסלט
להגשה
אופן ההכנה:1מכינים פוקאצ'ות: מניחים שמרים, מלח ומים בקערה (אפשר גם קערת מיקסר). מוסיפים קמח בהדרגה ותוך כדי לישה. ממשיכים ללוש עוד 10 דקות עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק לנוח 30 דקות. 2מחלקים את הבצק ל-6 כדורים, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-4 שעות בטמפרטורת החדר. 3מחממים תנור לטמפרטורה מקסימלית. אם יש לכם אבן שמוט או משטח ברזל, מניחים להם להתחמם היטב בתוך התנור. 4משטחים את כדורי הבצק בעזרת האצבעות לעיגול בקוטר 22-26 ס"מ. מברישים בשמן זית ובוזקים מלח. מעבירים את הבצק לתבנית תנור או לבנת שמוט (הכי נוח בעזרת מרדה, שזו מרית ענקית מעץ שנראית כמו משוט, כמו שיש בפיצריות). 5אופים 4-5 דקות עד שפני השטח משחימים. 6בינתיים מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות בקערה ומתבלים במלח, פלפל, שמן וחומץ. 7להגשה: מניחים את הפוקאצ'ות בצלחות אישיות ועליהן את הסלט וקרעי המוצרלה. מטפטפים עוד קצת שמן זית ומגישים. >> ביצה עלומה היה בקורדליה של ניר צוק>> מי החליט להרים את מסעדת 'פאסטל' מהקרשים?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |