
המצרכים :(לתבנית פאי קטנה, בקוטר 18-20 ס"מ לכל היותר) לבצק:
למלית:
להברשה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים לכדור, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לשעה. 2מחממים תנור ל-190 מעלות. 2חולטים את עלי המנגולד (שמים כחצי דקה-דקה במים רותחים עד שהם מתרככים קלות והצבע קצת משתנה), ומעבירים למסננת. 3ממיסים חמאה במחבת קטנה ומטגנים בעדינות את הבצלצלים הקצוצים. מכבים את האש ומניחים להתקרר. 4סוחטים את עלי המנגולד טוב טוב ומעבירים לקערה. 5מוסיפים את הביצים, הפרמזן והתבלינים, ומערבבים. 6מרדדים את הבצק הקר ומחלקים לשניים. מניחים חלק אחד בתחתית התבנית, מותחים בעדינות את הבצק על צידי התבנית ומהדקים קלות. 7מסננים את המלית ומעבירים לתבנית. משטחים. 8מעל המלית משטחים את שארית הבצק ומהדקים יפה. 9אופים כ-30 דקות ומגישים עם קרם פרש ועירית קצוצה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |