מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוף עם בטטה

מתכון פשוט וקל מבית סמדי בומבה שיעשה לכם שמח על השוחלן

|סמדיש| פורסם18:28
עוף בטטה ופטרוזיליה (צילום: edoneil, Istock)
צילום: edoneil, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 שוקי עוף
  • שמן לטיגון
  • 3-4 בטטות פרוסות בעובי של 7 ס"מ או קוביות בנוניות
  • 10 שיני שום
  • 1 פלפל אדום (חריף או מתוק מה שאוהבים)
  • תבלינים: פפריקה, פלפל לבן, כמון, מרק עוף

אופן ההכנה:

1שוטפים וממליחים את שוקי העוף במלח גס ומניחים בצד.

2מחממים 2 כפות שמן, מכניסים את שוקי העוף וסוגרים אותם, מעליהם שמים את הבטטות, שיני השום, הפלפל האדום, מתבלים ב: 1 כף פפריקה, 1 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.

3מוסיפים מים חמים עד כיסוי העוף ולהנמיך להבלה. לבשל 30-40 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il