אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קרמבו אוראו

מצד אחד - הקרמבו, יקיר החורף המוקצף והקליל, מצד שני - עוגיית אוראו, יקירת היקום כולו בכל עונות השנה. זה היה רק עניין של זמן עד ששני הענקים האלו ישתפו פעולה ויהפכו לקינוח על. קרמבו אוראו, קבלו אותו

|mako אוכל| פורסם07:19
קרמבו אוראו (צילום: קרן לוי, mako אוכל)
צילום: קרן לוי, mako אוכל
Rating:4.5136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (16 מנות):

לקרמבו:

  • חבילת עוגיות אוראו (16 יחידות)
  • מכל שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • גרגירים מחצי מקל וניל

לציפוי:

  • 200 שוקולד מריר או חלב
  • כף שמן רגיל

לעיטור:

  • 30 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1מסדרים בתבנית את עוגיות האוראו בשכבה אחת.

2מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וגרגירי וניל - רק עד לקבלת קרם חלק ויציב (הימנעו מהקצפת יתר).

_OBJ

3מכניסים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים בתנועות סיבוביות על כל עוגיית אוריאו. מקפיאים שעה.

4אחרי שעה ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד עם השמן, עד לקבלת קרם חלק ונוזלי.

5טובלים בזהירות כל קרמבו קפוא בשוקולד המומס ומניחים על רשת. השוקולד מתקרר ומתקשה מיד.

6מכינים את העיטור: מכניסים שוקולד לבן לתוך שקית קטנה וממיסים במיקרו. גוזרים במספריים חור קטן, ומזלפים פסים-פסים מעל כל הקרמבואים.

* שומרים בהקפאה. ניתן לאכול ישר מהמקפיא או להפשיר כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.

>> הגרסה הקלילה של ההמבורגר: מתכון לכריך בשר טחון עם ביצת עין

>> והנה לביבות זוקיני ופטה שכיף לסגור איתן את חנוכה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il