
המצרכים (16 מנות):לקרמבו:
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מסדרים בתבנית את עוגיות האוראו בשכבה אחת. 2מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וגרגירי וניל - רק עד לקבלת קרם חלק ויציב (הימנעו מהקצפת יתר). _OBJ3מכניסים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים בתנועות סיבוביות על כל עוגיית אוריאו. מקפיאים שעה. 4אחרי שעה ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד עם השמן, עד לקבלת קרם חלק ונוזלי. 5טובלים בזהירות כל קרמבו קפוא בשוקולד המומס ומניחים על רשת. השוקולד מתקרר ומתקשה מיד. 6מכינים את העיטור: מכניסים שוקולד לבן לתוך שקית קטנה וממיסים במיקרו. גוזרים במספריים חור קטן, ומזלפים פסים-פסים מעל כל הקרמבואים. * שומרים בהקפאה. ניתן לאכול ישר מהמקפיא או להפשיר כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. >> הגרסה הקלילה של ההמבורגר: מתכון לכריך בשר טחון עם ביצת עין ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |