
עוגיות טחינה וחמוציותכמה בריאות יש בעוגיות האלה, ממש תענוג, וזה שהן כל כך טעימות זה בכלל בונוס מטורף. חצי שעה והן שלכן![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הטחינה והביצים. 2מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. טורפים את הביצים במטרפה או במזלג ומוסיפים גם אותן. מערבבים היטב. 3על גבי נייר אפייה משומן קלות מניחים תלוליות מן התערובת בעזרת כף עוגיות או בעזרת שתי כפות. שומרים על רווחים גדולים בין תלולית לתלולית, כי הן מתרחבות באפייה (4 תלוליות לרוחב תבנית תנור סטנדרטית זה הגיוני). 4ביד רטובה משטחים כל תלולית לעוגייה. 5אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מקררים לחלוטין, מפרידים מהנייר ושומרים בכלי אטום. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> בשבוע שעבר הכנו פנקייקס מלוחים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |