אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפינס דובדבנים ושוקולד

המאפה הכי פשוט שיש: עוגה אישית עם שוקולד לבן ופירות, שתעשה לכם את הבוקר

|רגעים מתוקים, הוצאת קוראים| פורסם12:16
מאפינס דובדבנים ושוקולד (צילום: אנטולי מיכאלו, רגעים מתוקים, הוצאת קוראים)
צילום: אנטולי מיכאלו, רגעים מתוקים, הוצאת קוראים
Rating:424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 70 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס רוויון
  • 1/2 כוס נטיפי שוקולד לבן
  • 48 דובדבנים קפואים מופשרים או משומרים
  • 50 גרם שוקולד לבן מגורד גס

אופן ההכנה:

1מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת, בשנייה מקציפים את החמאה, הסוכר והביצים.

2מוסיפים את תערובת הביצים ואת הרוויון ליבשים, ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה (לא לערבב יתר על המידה!).

3מוסיפים בעדינות את נטיפי השוקולד ומחלקים לתבניות מאפינס משומנות. על כל מאפינס מניחים 4 דובדבנים ואופים בתנור שחומם מראש על חום בינוני 170 מעלות כ-20 דקות.

4מוציאים מהתנור ומפזרים את השוקולד הלבן המגורד, שימס מעל וייצור גלזורה. ממתינים כ-10 דקות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il