
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת, בשנייה מקציפים את החמאה, הסוכר והביצים. 2מוסיפים את תערובת הביצים ואת הרוויון ליבשים, ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה (לא לערבב יתר על המידה!). 3מוסיפים בעדינות את נטיפי השוקולד ומחלקים לתבניות מאפינס משומנות. על כל מאפינס מניחים 4 דובדבנים ואופים בתנור שחומם מראש על חום בינוני 170 מעלות כ-20 דקות. 4מוציאים מהתנור ומפזרים את השוקולד הלבן המגורד, שימס מעל וייצור גלזורה. ממתינים כ-10 דקות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |