אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קציצות תוניסאיות

אוהבים קציצות? אנחנו מניחים שכן, אחרת לא הייתם כאן. השאלה היא האם אתם מכירים את קציצות הכפיתה המופלאות, שהגיעו אלינו באדיבות העדה התוניסאית. לא, כי ממש כדאי שתכירו

|mako אוכל| פורסם07:45
Rating:4.582reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

לקציצות:

  • חצי קילו בשר טחון
  • חבילת פטרוזיליה, קצוצה
  • חבילת שמיר, קצוץ
  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל ומרוסק
  • 1 תפוח אדמה, מרוסק במעבד מזון וסחוט מנוזלים
  • 2 ביצים
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • כף בהרט
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כף פפריקה חריפה
  • כף כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח

לטיגון:

  • שמן קנולה (לטיגון חצי עמוק)

אופן ההכנה:

1לשים היטב בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת מסה אחידה (אם היא לחה מעל הרצוי ניתן להוסיף עוד פירורי לחם).

2מעבירים את הקערה למקרר ל-10 דקות.

>> למה שלא תגישו את הקציצות עם הפרנה האלה?

3מחממים את השמן במחבת רחבה ויוצרים קציצות מעט שטוחות.

4מטגנים היטב משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג.

* מומלץ להגיש על צלחת קוסקוס עם מרק או עם לימון ליד.

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il