
המצרכים (8 מנות):לשכבת הפלאן:
לשכבת הטופי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הפלאן: מקציפים את כל החומרים (למעט הסוכר) היטב, מעבירים לתבנית מרובעת, מכסים בנייר אלומינים ואופים שעה באמבט מים עד חצי גובה התבנית ב-180 מעלות. מצננים שעתיים לפחות במקרר. 2מכינים את הטופי: מבשלים את הסוכר והמים עד לסף רתיחה. 3במקביל מחממים את השמנת. 4כאשר נוצר קרמל מוסיפים בטריפה מתמדת את השמנת. 5מקררים ל-40 מעלות ומוסיפים את החמאה והמלח. 6מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה, חלקה ומבריקה. 7להרכבת המנה: קורצים עיגולים מהפלאן ומעבירים בזהירות עיגול לכל כוס. מוזגים למעלה מהטופי בעזרת צנתר. מפזרים למעלה שברי אגוזים מלוחים וגילופי שוקולד מריר. * ניתן לאפות בכלי חרס לבנים לסופלה או בתבנית מלבנית 20 על 30 ואז לקרוץ עיגולים עם כוס בקוטר של 8 ס"מ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |