אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אפונה סינית בסויה וג'ינג'ר

לפעמים כל מה שצריך זו תוספת ירוקה שתקפיץ לנו את הארוחה. נסו אפונה סינית טרייה ורעננה, מתובלת עם טעמים אסייתיים, שמוכנה תוך דקות

|טעימא| פורסם19:06
אפונה סינית (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כפות שמן קנולה
  • כף וחצי ג'ינג'ר טרי מגורר דק
  • 3-4 בצלים ירוקים שטופים וחתוכים גס (רק החלק הירוק)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 300 גרם אפונה סינית טרייה ונקייה
  • שתי כפות ברנדי / סאקה
  • 2 וחצי כפות רוטב סויה
  • כפית וחצי סוכר חום
  • פלפל גרוס
  • מעט מלח ים

אופן ההכנה:

1מחממים שמן במחבת. מטגנים ג'ינג'ר, בצל ירוק ושום. מוסיפים את האפונה כשהיא חתוכה לחתיכות גדולות וממשיכים לטגן. מוסיפים ברנדי (או סאקה), סויה וסוכר חום.

2מערבבים כדקה עד שהסוכר מתערבב ברוטב. מוסיפים פלפל שחור וטועמים. אם חסר מלח, מוסיפים בהגשה מעט מלח ים מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il