
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור על תכנית גריל ל-200 מעלות וצולים את פרחי הכרובית 6-10 דקות, עד לריכוך. 2מערבבים את היוגורט בקערה עם הטחינה הגולמית, ומתבלים במעט מלח. 3מערבבים את הכרובית, הצנוניות, הבזיליקום והצ'ילי ומתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון ושמן זית. 4הגשה: מניחים בתחתית שתי כפות מהרוטב, ועליהן את סלט הכרובית ו-3 פרוסות של פילה אנשובי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |