
עוף מנצח בתנור של עינב בובלילשוקיים בגריל, עסיסיות וטעימות בטירוף, עם ציפוי קראנצ'י מתובל שפשוט אי־אפשר לעמוד בפניו. שילוב הטעמים המושלם שמתקיים פה בין החריפות העדינה, המתיקות הקלה והארומה של התבלינים, יוצר מנה שתהיה כוכבת הארוחה
עינב בובליל
| לכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים, הוצאה פרטית
| פורסם 06/04/25 06:00
צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
|
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 שוטפים את השוקיים ומייבשים היטב. מתבלים במלח ובפלפל שחור. 2 מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיביה. 3 מושחים את שוקי העוף במרינדה מכל הצדדים. מכסים את הקערה ומניחים במקרר לשעה לפחות (ועד לילה שלם). 4 מחממים תנור ל-200 מעלות בתוכנית חום עליון-תחתון או טורבו. 5 מעבירים את השוקיים לתבנית תנור וצולים אותן 30-40 דקות, עד שהן שחומות ומוכנות. מדי פעם פותחים את התנור והופכים את השוקיים, כך שייאפו מכל הצדדים.
המתכונים מתוך ספר המתכונים של עינב בובליל "לכבוד שבת חודש 2 - מועדים וחגים". מחיר: 139 שקלים. לרכישה והזמנות
|