
המצרכים (15 מנות):
לזיגוג:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח אל תוך קערת המיקסר. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב להטמעה. מחברים את וו הלישה, מוסיפים את הביצה, השמן והדבש, ולשים במהירות נמוכה. 2מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים עד לקבלת בצק אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד מים, כף אחת בלבד בכל פעם. לשים את הבצק כ-10 דקות. מעבירים לקערה נקייה משומנת קלות. משמנים את הבצק היטב מכל צדדיו, ומניחים להתפחה כשעה וחצי, עד שהבצק הכפיל את נפחו. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה נקי ובעזרת מערוך מרדדים לעלה בעובי של 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים בכל פעם 4 עיגולי בצק באופן חופף זה על גבי זה. מגלגלים מהחלק הקרוב אלינו ליצירת גליל קצר ועבה. חוצים את הגליל במרכזו, ומניחים בתבנית שקעים משומנת היטב כשהצד החתוך כלפי מטה. 4מניחים לתפיחה נוספת כ-20 דקות. בינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. 5אופים כ-20-25 דקות, עד שהלחמניות תפוחות ושחומות. מוציאים מהתנור ומיד מברישים בדבש המדולל. מצננים לחלוטין ומגישים. מבוסס על פי רעיון מתוךBakingGlory הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |