
המצרכים :
לפסטייה:
אופן ההכנה:1שמים בסיר לחץ עוף שלם עם עלי דפנה, פלפל אנגלי ובצל אחד. ממלאים חצי מהסיר במים ומבשלים כחצי שעה. 2במחבת נפרדת מטגנים בצל עד להשחמה מלאה. מוסיפים את שאר מרכיבי הפסטייה, מערבבים ומטגנים כרבע שעה. מניחים בקערה. 3מוציאים את העוף מהסיר ומתחילים לפרק אותו לסיבים בעזרת מזלג. מפוררים ומכניסים לתערובת האגוזים. 4לוקחים 3 עלים של בצק פילו מורחים שמן בין אחד לשני. פותחים אותם על שולחן עבודה ומניחים ערימה גדושה מהמילוי במרכז. מקפלים את הבצק מכל הכיוונים עד ליצירת עיגול מושלם (אפשר לחתוך ולזרוק עודפים מהבצק). מניחים בתבנית אפייה מורחים מעל חלמון ביצה ואופים עד להזהבה. אופים 15-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 5כשמוציאים מהתנור אפשר לפזר מעל אבקת סוכר, פיסטוק טחון וקינמון. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |