
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1ממלאים סיר גדול במים עד שלושת-רבעי מהגובה, מוסיפים את הג'ינג'ר ומביאים לרתיחה. פורסים את החציל לאורכו ל-4 רבעים. חוצים כל רבע לעוד 3 רצועות ארוכות (כל רצועה בעובי של כ-3 ס"מ) וחותכים לקוביות. 2מעמידים מעל הסיר עם המים הרותחים כלי לאידוי מבמבוק (ניתן לרכוש בכל הרשתות) או מסננת רגילה ממתכת - אבל חשוב להקפיד על מכסה תואם שימנע את יציאת האדים. 3מאפשרים למים לרתוח במתינות ומסדרים בכלי לאידוי שכבה אחת של החצילים. מאדים למשך 5 דקות לפחות, עד שהחצילים מתרככים מעט, וחוזרים על הפעולה עם נגלה נוספת של חצילים. חשוב מאוד לאדות בכל פעם רק שכבה אחת. 4מערבבים את שאר המרכיבים בקערה ליצירת מרינדה. מעבירים את החצילים המאודים לקערה, ודואגים לכסות אותם היטב כדי שיספגו את מרב הטעמים. 5מעבירים לכלי להגשה, או שומרים בצנצנת במקרר למשך שבוע לפחות. בקרו בבלוג של מאיר -ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל הורס של בשר וירקות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |