
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר עמוק, מכסים את העדשים במים ומבשליםו כ-12 דקות או עד שהעדשים מתרככות לגמרי. מסירים מהאש ומסננים. 2מחממים את התנור לחום נמוך בנוני (150 מעלות). 3מניחים את העגבניות בקערה, מוסיפים חצי כוס שמן, תימין, מלח ופלפל וערבבו לשילובם. 4מעבירים לתבנית ואופים כחצי שעה, או עד שהעגבניות מתכווצות מעט. 5יוצקים לסיר את ה-3 כפות שמן זית הנותרים, הוסיפו את הכמון, מערבבים ומטגנים כ-2 דקות. 6מוסיפים את האורז והמים מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים כ-15 דקות. 7מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את העדשים והעגבניות האפויות יחד עם הנוזלים, מערבבים ומגישים. מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות. קישור לאתר המכון:http://www.abrahamson.co.il ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |