אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פנזרוטי

עיגולי בצק חלומיים מטוגנים במילוי מתוק של גבינות ריקוטה ומסקרפונה

|מאסטר שף| פורסם21:00
פנזרוטי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.8207reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק

  • 500 גרם קמח
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • 15 גרם שמרים
  • 3 עד 4 כפות מים
  • ¼ כפית מלח

למילוי

  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 80 גרם גבינת מסקרפונה
  • 100 גרם סוכר

בנוסף

  • שמן קנולה
  • 1 ביצה טרופה
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

הבצק:

1מערבבים את מרכיבי הבצק ביחד במעבד מזון.

2מעבירים את הבצק למשטח ולשים מספר דקות. מגלגלים לכדור ומניחים בצד למשך 30 דקות.

3מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר.

4קורצים עיגלים בעזרת כוס זכוכית.

המילוי:

5מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד שנוצר מרקם אחיד וחלק.

המנה:

6מניחים כפית אחת מהמילוי במרכזו של כל אחד מעיגולי הבצק, ומקפלים לשניים (לצורה של חצי ירח).

7מורחים מהביצה הטרופה על ההבצק, מהדקים את הקצוות בלחיצה על ידי האצבעות ולאחר מכן בעזרת מזלג.

8מחממים שמן קנולה בסיר קטן.

9מטגנים בשמן עמוק כל פנזרוטו עד שמתקבל גוון זהבהב, מניחים בצד על גבי נייר מטבח.

הגשת המנה:

מניחים מספר פנזרוטי על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il