
המצרכים (4 מנות):לבצק
למילוי
בנוסף
אופן ההכנה:הבצק: 1מערבבים את מרכיבי הבצק ביחד במעבד מזון. 2מעבירים את הבצק למשטח ולשים מספר דקות. מגלגלים לכדור ומניחים בצד למשך 30 דקות. 3מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר. 4קורצים עיגלים בעזרת כוס זכוכית. המילוי: 5מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד שנוצר מרקם אחיד וחלק. המנה: 6מניחים כפית אחת מהמילוי במרכזו של כל אחד מעיגולי הבצק, ומקפלים לשניים (לצורה של חצי ירח). 7מורחים מהביצה הטרופה על ההבצק, מהדקים את הקצוות בלחיצה על ידי האצבעות ולאחר מכן בעזרת מזלג. 8מחממים שמן קנולה בסיר קטן. 9מטגנים בשמן עמוק כל פנזרוטו עד שמתקבל גוון זהבהב, מניחים בצד על גבי נייר מטבח. הגשת המנה: מניחים מספר פנזרוטי על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |