מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מבשלים עם הילדים: סוכריות פילו ומוצרלה

זה לוקח רק רבע שעה, והתוצאה גם יפה וגם טעימה: עלי פילו בצורת סוכריה ממולאים במוצרלה, עם רוטב עגבניות שהילדים ייהנו להכין וייהנו לזלול

|mako אוכל| פורסם16:09
סוכריות פילו ומוצרלה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

לסוכריות:

לרסק עגבניות:

  • 1 קופסה שימורים גדולה של קוביות עגבניות או עגבניות מרוסקות

  • כף רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית סוכר
  • כמה עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מפשירים את בצק הפילו במקרר יום קודם.

2מכינים רוטב עגבניות: מכניסים את המרכיבים לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות.

3מפרידים שני עלים מהבצק שהפשרנו, וכל עלה חותכים ל-4 רבעים.

3מורחים כל רבע במעט רוטב עגבניות, מניחים אצבע מוצרלה ומגלגלים סביבה.

אצבעות מוצרלה עטופות בפילו פילו, גבינה, רוטב עגבניות. זה כל מה שצריך|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

4מהדקים את הקצוות ומגלגלים בעדינות.

5מברישים במעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב.

6מגישים עם רוטב עגבניות.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו תרכיז טבעי לילדים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il