אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תפוחי אדמה בסגנון מדורה עם סלסה ורדה

תוספת מצוינת לכל מנה, עם תפוח אדמה אפוי המוגש עם רוטב סלסה ירוק, עם מיטב עשבי התיבול

|מסעדת פרידה קאלו| פורסם15:04
תפוחי אדמה מדורה עם סלסה ורדה (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 ק"ג מלח גס

לסלסה:

  • 1 צרור נענע קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 צרור בזיליקום קצוץ דק
  • גבעול סלרי קצוץ דק
  • 1 כף פלפל חליפיניו קצוץ דק (לא חובה)
  • חצי פלפל ירוק קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כף חומץ
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות. מפזרים את המלח גס על תבנית עם נייר אפיה. מניחים את תפוחי האדמה ואופים כשעתיים בתנור. התפודים מוכנים כשהקליפה שלהם קשה וריח של תפוחי אדמה שבושלו במדורה נישא באוויר.

2מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה ומתבלים במלח ופלפל.

3חוצים את תפוחי האדמה ומפזרים כמות נכבדת של סלסה על כל חצי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il