
המצרכים (6 מנות):
לסלסה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. מפזרים את המלח גס על תבנית עם נייר אפיה. מניחים את תפוחי האדמה ואופים כשעתיים בתנור. התפודים מוכנים כשהקליפה שלהם קשה וריח של תפוחי אדמה שבושלו במדורה נישא באוויר. 2מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה ומתבלים במלח ופלפל. 3חוצים את תפוחי האדמה ומפזרים כמות נכבדת של סלסה על כל חצי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |