
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:(המלצה לבצק: //www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-pasta/Recipe-3d8aa1d727a3d11006.htm) 1מותחים את בצק הפסטה, מרדדים אותו ומניחים במקרר למשך הלילה. כך הוא נשאר גמיש ונוח לעבודה. 2למילוי הפסטה, חותכים את גבינת הפרמזן, הריקוטה והמונטה וילונזה, ומערבבים בקערה יחד עם הביצים. 3חותכים את הבצק לעיגולים, ממלאים בגבינות וסוגרים את הבצק. מהדקים היטב. 4מבשלים את הטורטליני הממולאים במים רותחים כ-2-3 דקות. 5להכנת כלי ההגשה, העשוי פרמזן, מרפדים את המחבת בנדיבות בפרמזן, מתיכים, הופכים לצד שני, מוציאים ומניחים על כלי עגול וגבוה כשהוא הפוך. כך הוא יתקרר מעט ויתקשה בצורת הקערה. 6לרוטב חמאת המרווה, ממיסים את החמאה יחד עם עלי המרווה ומבשלים כדקה. 7מוסיפים את הטורטליני לרוטב חמאת מרווה ומבשלים אותם יחד מספר דקות. 8לאחר ש"כלי" הפרמזן מתקרר ומתקשה מניחים בתוכו את הפסטה. 9מפזרים מעל מעט ריקוטה מעושנת קצוצה ואת שארית הרוטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |