
המצרכים (8 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבלים במיקסר את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 2מוסיפים לחמאה את שאר המרכיבים ומערבלים על לקבלת בלילה אחידה וללא גושים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה עגולה (24 ס"מ) או מרובעת במעט חמאה ומרפדים בנייר אפיה. 4מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש, 45 דקות עד שעה. 5להכנת הרוטב: בסיר עמוק מחממים את הסוכר על אש בינונית עד שהוא הופך לקרמל בצבע חום עמוק. 6בינתיים בסיר נפרד מחממים את השמנת עד לסף רתיחה. כאשר הקרמל מוכן שופכים באיטיות את השמנת החמה לקרמל (בזהירות! התערובת מבעבעת מאוד). 7מערבבים היטב וממשיכים לבשל למשך כ-2 דקות נוספות. מצננים ושומרים עד להגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |