
המצרכים :לתבנית מרובעת 21X21 ס"מ:
אופן ההכנה:1מכינים את הקרם: מערבבים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, הסוכר, תמצית הווניל וריבת החלב במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים שוב 2-3 דקות עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהתייצב. 2בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. 3מוסיפים את הקצפת לקערת הגבינות ומערבבים אותה פנימה בתנועות קיפול עד שמתקבל קרם סמיך ואחיד. 4מרכיבים את העוגה: מרפדית את התבנית בנייר אפייה. אם רוצים עוגה ממש רכה – טובלים את הפתי בר בחלב לכמה שניות. אם לא – מדלגים על הטבילה. מניחים בתחתית התבנית שכבת ביקוויטים ומורחים אותה בקרם בעזרת כף או לקקן. חוזרים על אותה הפעולה עוד שלוש פעמים, ומסיימים בשכבה של קרם. 5עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות 3 שעות (עדיף לילה שלם). 6לפני ההגשה מקשטים את העוגה בפירורי פתי בר בטעם קרמל ובתלוליות ריבת חלב, אם רוצים. שומרים במקרר בכלי אטום. הערות: 1אפשר להשתמש בגבינה לבנה עם אחוזי שומן גבוהים יותר. 2אם רוצים, אפשר לוותר על הסוכר בקצפת. 3אם מכינים את העוגה מראש ומשאירים במקרר ללילה, אפשר לדלג על טבילת העוגיות בחלב. העוגה תתרכך מהקרם. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |