מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קרוקט בטטה

מתכון פשוט לחטיפי בטטה שיחד עם סלט הופכים לארוחת ערב קלילה ומעולה

|mako| פורסם13:54
קרוקטים בטטה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 2 בטטות גדולות

  • 25 גרם חמאה
  • 1 ביצה קטנה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח, תימין
  • 1 כוס מים
  • 4 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מקלפים את הבטטות וקוצצים לקוביות בגודל ס"מ. 2. מעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים כוס מים ומכניסים למיקרוגל ל-7-10 דקות (תלוי בעוצמה שלו). 3. מסננים את המים הנותרים ומועכים את הבטטות יחד עם מלח, תימין וחמאה. 4. מוסיפים ביצה לתערובת, מערבבים ויוצרים כדורים קטנים. 5. מחממים שמן במחבת, ושופכים את פירורי הלחם לקערה. 6. מגלגלים כל כדור בפירורי לחם ומטגנים דקה-שתיים מכל צד. 7. מוציאים לנייר סופג ומגישים עם מיונז מתובל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il