
מאפינס פטריות ושמנת חמוצהמאפינים עם פטריות טריות ושמנת, לנשנוש טעים או כתוספת לכל ארוחה|פנינת המטבח| פורסם23/09/1217:00 ![]() צילום: פנינת המטבח |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במעט שמן זית את הבצל, הפטריות והתימין. מצננים ומעבירים לקערה. 2מוסיפים ביצים, שמנת, חמאה וקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים. 3מעבירים ל-6 תבניות מאפינס משומנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 כחצי שעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |