
המצרכים (3 מנות):
לריבה
להגשה
אופן ההכנה:המאפינס 1מקציפים את הסוכר והביצים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח בהדרגה. 2מוסיפים את האשל ואת השמן עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 3יוצקים לתוך כוסיות (מנז'טים או כל תבנית אחרת) משומנות ואופים במשך 30 דקות על 180 מעלות, עד לקבלת צבע זהוב ויפה. 4מקציפים את השמנת המתוקה וחצי כוס הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה. מחכים שהמאפינס יתקררו ומזלפים מן הקצפת לתוך המאפין. ריבת פירות יער 1מחממים מחבת על אש בינונית ועושים קרמל מהסוכר. 2מוסיפים את הפירות ומבשלים 15 דקות עד שהפירות מגירים מעצמם את הנוזלים. 3מוסיפים את הדבש והלימון ומבשלים 10 דקות נוספות. 4מכבים את האש וממשיכים לערבב עד ההגשה (הריבה צריכה לנוע על המחבת גם כשהיא קרה). הגשה מסדרים את המאפינס על צלחת, לידם מניחים שקדים קלופים. מפזרים על הכול אבקת סוכר, קצת מריבת הפירות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |