אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

רולדת מארס

מתכון לרולדת שוקולד מושחתת עם מילוי ממכר. קינוח שאי אפשר להתעלם ממנו

|mako אוכל| פורסם14:25
רולדת מארס (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:457reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למילוי:

  • 4 חטיפי שוקולד מארס
  • 2 שמנת מתוקה

לרולדה:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 5 כפות קמח
  • כף קקאו
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1מתחילים עם המילוי: חותכים את חטיפי המארס לקוביות קטנות. מחממים את השמנת עד לסף רתיחה, ומוזגים מעל הקוביות. מחכים דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מצננים במקרר ללילה.

2לאחר לילה מקציפים היטב את הבלילה הקרה בעזרת מיקסר, עד לקבלת קציפה יציבה מאוד.

3מכינים את הרולדה: מפרידים את הביצים, ומקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל, עד לקבלת קצף יציב.

4מסננים ביחד את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, ומקפלים אותם לתוך קצף החלבונים.

5מוסיפים את החלמונים בהדרגה, ומקפלים לתוך התערובת בעדינות.

6מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן, מעבירים את התערובת לתבנית, ומשטחים את בלילת הרולדה על כל התבנית בצורה אחידה.

7אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.

8בזמן שהעוגה בתנור, מניחים נייר אפייה על משטח עבודה ומשמנים אותו מעט.

9בסיום האפייה הופכים את הרולדה על נייר האפייה שעל המשטח, מקלפים את נייר האפייה שעליו אפינו אותה, ומגלגלים את הרולדה לתוך נייר האפייה החדש. מצננים מגולגל.

10לאחר שהרולדה מצטננת לחלוטין, פותחים אותה, ממלאים בקרם המארס, מגלגלים מחדש ושומרים במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il