
תחתיות ארטישוק במילוי גבינותפטריות ממולאות? וואו, זה כל כך אייטיז. השנה אנחנו משאירים את הפטריות בצד ומפציצים עם תחתיות ארטישוק, שצולים בתנור במילוי של שילוב גבינות מושלם. לזה אנחנו קוראים שדרוג מוחץ![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. יותר מקורי, יותר טעים|צילום: בועז לביא, mako אוכל2מערבבים בקערה גאודה, ריקוטה ופרמזן. מוסיפים שום כתוש, עירית, ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. 3ממלאים את תחתיות הארטישוק ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. >> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק4אופים 30 דקות, עד הזהבה יפה של הגבינות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |