
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת מגובשת. יוצרים כדורי בשר וממלאים את תחתיות הארטישוק. 2מקמחים את כל הארטישוקים הממולאים ומטגנים אותם במחבת עם מעט שמן קנולה. 3אחרי הטיגון מסדרים את הארטישוקים בסיר רחב ונמוך. מפזרים סביבם את שיני השום, הגזרים והפלפלים, ומכסים במים. מוסיפים תבלינים ואת שמן הקנולה הנותר ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את האש ומבשלים במכסה חצי סגור 45 דקות עד שעה. 5מפזרים פטרוזילה ומגישים. המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדתKitchen Market הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |