אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סופלה שוקולד טבעוני בקלי קלות

תאמינו לנו אם נגיד לכם שבסופלה השוקולד המגרה והיפהפה הזה אין אפילו ביצה אחת, הוא נטול חמאה ואפילו לא מצריך מיקסר? נשבעים שזה נכון. בבקשה, ככה תצאו משקיענים ומפנקים בכמעט כלום עבודה

|קונדיטוריית Sweet Petite - Vegan Patisserie| פורסם06:05
סופלה שוקולד טבעוני בקלי קלות (צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל)
צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל
Rating:4.7268reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל 4-5 קינוחים אישיים:

  • 100 גרם שוקולד מריר (חבילה)
  • 50 גרם שמן קוקוס (רבע כוס)
  • 40 גרם סוכר (4 כפות שטוחות)
  • קורט מלח
  • 60 גרם רסק תפוחים (3 כפות גדושות)
  • 70 גרם קמח (חצי כוס)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 8-10 קוביות שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2ממיסים במיקרוגל (או בשיטת בן מארי) שוקולד מריר ושמן קוקוס. מערבבים עד לאיחוד.

3מוסיפים לתערובת סוכר, מלח ורסק תפוחים, ומערבבים.

4מנפים קמח ואבקת אפייה לתוך הבלילה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

>> לאינסטגרם של sweet petite

סופלה שוקולד טבעוניסופלה שוקולד טבעוני|צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל

5מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות וממלאים כל כלי עד חצי מגובהו. מטמינים בכל כלי 2 קוביות שוקולד.

6מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות (ולא יותר, אחרת המרקם יהיה יבשושי), עד שהסופלה מתייצב מבחוץ אך עדיין נוזלי מבפנים. מגישים חם.

* ניתן לשמור את הסופלה בהקפאה ולחמם כמה שניות במיקרו לפני ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il