
סופלה שוקולד טבעוני בקלי קלותתאמינו לנו אם נגיד לכם שבסופלה השוקולד המגרה והיפהפה הזה אין אפילו ביצה אחת, הוא נטול חמאה ואפילו לא מצריך מיקסר? נשבעים שזה נכון. בבקשה, ככה תצאו משקיענים ומפנקים בכמעט כלום עבודהדניאל וגנר לאור|קונדיטוריית Sweet Petite - Vegan Patisserie| פורסם14/02/1906:05 ![]() צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל |
המצרכים :ל 4-5 קינוחים אישיים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים במיקרוגל (או בשיטת בן מארי) שוקולד מריר ושמן קוקוס. מערבבים עד לאיחוד. 3מוסיפים לתערובת סוכר, מלח ורסק תפוחים, ומערבבים. 4מנפים קמח ואבקת אפייה לתוך הבלילה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. סופלה שוקולד טבעוני|צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל5מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות וממלאים כל כלי עד חצי מגובהו. מטמינים בכל כלי 2 קוביות שוקולד. 6מכניסים לתנור ואופים 10-12 דקות (ולא יותר, אחרת המרקם יהיה יבשושי), עד שהסופלה מתייצב מבחוץ אך עדיין נוזלי מבפנים. מגישים חם. * ניתן לשמור את הסופלה בהקפאה ולחמם כמה שניות במיקרו לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |