
המצרכים (24 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה דלעת, גזר ובטטה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. 2מחממים תנור ל- 180 מעלות. 3ממלאים בתערובת תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים משומנים. 4אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות וזהובות. * כל מנה כוללת 60 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו מרק קרם זוקיניהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |