
המצרכים :ל-2 כיכרות:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערת מיקסר ומוסיפים את השמרים. מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים פרט למלח. לשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות איטית. מוסיפים את כף המלח וממשיכים ללוש עוד כ-7 דקות במהירות איטית. 2יוצרים כדור מהבצק, מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כשעה בקיץ, כשעה וחצי עד שעתיים בחורף). 3מחלקים את הבצק ל-2 כדורים שווים. על משטח מקומח מרדדים כל כדור בצק למלבן ומגלגלים לכיכר שמנמנה. 4מניחים את הכיכרות באופן מרווח על תבנית אפייה גדולה מרופדת נייר אפייה. מכסים במגבת ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח (כדי לקבל את דוגמת הפסים כמו בתמונה משתמשים בתבניות במבוק ללחם, מקומחות). 5מחממים תנור ל-200 מעלות. חורצים חריצים בכיכרות התפוחות בעזרת סכין חדה מאוד. כדי לקבל קרום קריספי, מניחים בתחתית התנור קערה חסינת חום עם 2 כוסות מים רותחים. 6אופים את הכיכרות כ-40 דקות עד הזהבה. מצננים על רשת ופורסים. >> אם עוד לא ניסיתם את לחמניות הבצל האלה - אתם פשוט חייבים>> 25 סיבות טעימות לעלות לירושלים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |