אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עגבניות ממולאות בפסטו

שילוב טעמים מנצח באדיבות מסעדת אינויטו, חד-נס

|בגליל ובגולן, מתכונים של שפים מהצפון| פורסם11:40
עגבניות ממולאות בפסטו (צילום: מוטי פישבין, בגליל ובגולן, מתכונים של שפים מהצפון)
צילום: מוטי פישבין, בגליל ובגולן, מתכונים של שפים מהצפון
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 עגבניות גדולות

  • 8 כדורי גבינת מוצרלה פרוסים
  • פירורי לחם
  • שמן זית

לפסטו

  • צרור עלי בזיליקום

  • 5 שיני שום
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת דק
  • 100 גרם צנוברים
  • ¾ כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מכינים תחילה את רוטב הפסטו - שמים בקערת מעבד מזון את עלי הבזיליקום, השום, הגבינה והצנוברים. מפעילים את המעבד תוך הוספת השמן בזרם איטי. מעבדים לתערובת אחידה. מעבירים לקערה. מוסיפים כמות שווה של פירורי לחם ומערבבים.

2חוצים את העגבניות, מסירים פרוסה משני הקצוות, העליון והתחתון כדי שיתקבל בסיס יציב. מרחיקים חלק מפנים העגבנייה. ממלאים את השקע שהתקבל בתערובת הפסטו ומניחים מעל פרוסות מוצרלה. מזלפים מעל מעט שמן זית.

3אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il