אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פריטטה של עומר מילר

הפריטטה של עומר מילר נותנת כבוד לקישואים - ירק שרק מחכה להראות לכם מה הוא שווה - אבל הכי חשוב, נהנית ממרקם מטריף בזכות הקצפה קלה ולא מאיימת של החלבונים. מוכנים לארוחת ערב חלומית?

|mako אוכל| פורסם12:00
פריטטה קישואים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 ביצים (עדיף עם חלמון כתום)
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קטן
  • 2 שיני שום
  • 2 קישואים (אלו שהכי אהובים עליכם)
  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • 2 כפות קמח
  • 1 עלה מרווה קצוץ
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם שמיר למי שאוהב)
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים/קשקבל/צפתית קשה
  • מלח דק
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מפרידים את הביצים. מקציפים קלות את החלבונים לקצף רך.

2במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל ושום. מוסיפים קישואים פרוסים.

3בקערה מערבבים חלמונים, שמנת מתוקה, קמח, מרווה, פטרוזיליה וגבינה מגוררת (משאירים מעט ממנה בצד). ברגע האחרון מוסיפים את הקצף ומערבבים קלות. יוצקים למחבת.

4מטגנים על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה כ-5 דקות. מפזרים עוד קצת גבינה מלמעלה. ניתן להכניס לתנור או להמשיך לטגן במחבת עוד 2 דקות או עד שהפריטטה מוכנה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il