
פריטטה של עומר מילרהפריטטה של עומר מילר נותנת כבוד לקישואים - ירק שרק מחכה להראות לכם מה הוא שווה - אבל הכי חשוב, נהנית ממרקם מטריף בזכות הקצפה קלה ולא מאיימת של החלבונים. מוכנים לארוחת ערב חלומית?![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפרידים את הביצים. מקציפים קלות את החלבונים לקצף רך. 2במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל ושום. מוסיפים קישואים פרוסים. 3בקערה מערבבים חלמונים, שמנת מתוקה, קמח, מרווה, פטרוזיליה וגבינה מגוררת (משאירים מעט ממנה בצד). ברגע האחרון מוסיפים את הקצף ומערבבים קלות. יוצקים למחבת. 4מטגנים על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה כ-5 דקות. מפזרים עוד קצת גבינה מלמעלה. ניתן להכניס לתנור או להמשיך לטגן במחבת עוד 2 דקות או עד שהפריטטה מוכנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |