אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מרק מינסטרונה פשוט וקל

מרק הירקות המפורסם של האיטלקים, עם פתיתים וקוביות קטנטנות של פרמזן

|גלובס| פורסם09:49
מרק מינסטרונה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.558reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 תפוח אדמה
  • 1 גזר
  • 1 סלרי
  • 1 בצל
  • 2 עגבניות
  • מעט שמן, לטיגון
  • 1 כוס שעועית יבשה (לבנה או חומה), שהושרתה לילה במים
  • 1 כוס פתיתים
  • 50 גרם פרמזן, חתוכה לקוביות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1חותכים את הירקות לקוביות קטנות של 1/2 ס"מ. שמים בסיר מעט שמן, ומאדים את הירקות למעט העגבניות על להבה בינונית במשך כ-5 דקות.

2מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את השעועית ומכסים במים. מבשלים עד שהשעועית מתרככת, במשך כ-40 דקות או יותר.

3מוסיפים את העגבניות, את הפתיתים ואת קוביות הפרמזן ומבשלים כ-30 דקות נוספות. מתבלים לפי הצורך.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il