
סלט קיסר קל ומהיר, שמתאים גם להריוניותמארחים ורוצים להרשים? סלט קיסר הוא הבחירה המושלמת למשימה. רוצים שיתאים לכולם, גם לנשים בהריון ולכל מי שלא בעניין של ביצים חיות ו/או אנשובי בצלחת שלו? זה המתכון. במסעדה זה יעלה לכם 70 שקל, רק אומרים |
המצרכים (2 מנות):לסלט:
לקרוטונים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מתחילים בקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים את פרוסות החלה לקוביות ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור ומערבבים מעט בידיים. אופים כ-8 דקות, עד שהחלה מזהיבה. 3 מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לאיחוד. אם הרוטב לא מספיק נוזלי מוסיפים עוד כף שמן זית. 4 הרכבת הסלט: קורעים את החסה לחתיכות ושמים בקערה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות רבה בכפות הידיים. 5 מפזרים את הקרוטונים ומגררים עוד קצת פרמזן.
סלט קיסר. מושלם לאירוח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|