
המצרכים :לבצק:
לרוטב:
לקרם:
אופן ההכנה:1לשים את כל חומרי הבצק למעט המלח במיקסר כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים עוד מעט ומניחים לתפיחה של 10 דקות. 2מבשלים יחד את חומרי הרוטב על אש קטנה, בערך 40 דקות. טוחנים. 3מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומקציפים עוד. מוסיפים ריקוטה וממשיכים להקציף. מצננים. 4יוצרים עם ידיים רטובות עיגולים בגודל של שזיף, ויוצרים בעזרת האצבע חור באמצע. 5מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק. ממלאים בקרם ומגישים עם הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |