אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ספינג' במילוי שמנת

סופגניות מטוגנות מעולות, עם רוטב תותים מתוק ובמילוי של קרם שמנת וריקוטה

|מאסטר שף| פורסם18:36
ספינג' מקורמל בסירופ פירות יער מתובל במילוי קצפת וריקוטה (צילום: mako)
Rating:4.7268reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • קילו קמח
  • ביצה
  • כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כוסות מים חמים
  • כוס שמן
  • כפית מלח
  • לטיגון: שמן עמוק

לרוטב:

  • קופסת תותים
  • 2 כוסות סוכר
  • חצי כוס דבש
  • מקל קינמון
  • מעט ציפורן
  • מעט זעפרן
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט וניל

לקרם:

  • מיכל שמנת מתוקה
  • מיכל שמנת חמוצה
  • רבע כוס סוכר
  • מעט וניל
  • חצי כוס גבינת ריקוטה

אופן ההכנה:

1לשים את כל חומרי הבצק למעט המלח במיקסר כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים עוד מעט ומניחים לתפיחה של 10 דקות.

2מבשלים יחד את חומרי הרוטב על אש קטנה, בערך 40 דקות. טוחנים.

3מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומקציפים עוד. מוסיפים ריקוטה וממשיכים להקציף. מצננים.

4יוצרים עם ידיים רטובות עיגולים בגודל של שזיף, ויוצרים בעזרת האצבע חור באמצע.

5מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק. ממלאים בקרם ומגישים עם הרוטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il